Algemene voorwaarden

1. Definities

• Verhuurder: Vergaderen op de Veluwe, KVK-nummer:83252606, gevestigd te Arnhem, hierna te noemen ‘Verhuurder’.
• Huurder: De natuurlijke of rechtspersoon die een boeking maakt via de website van Verhuurder, hierna te noemen ‘Huurder’.
• Locatie: De vergaderlocatie, podcast studio, fotostudio en/of andere ruimten beschikbaar gesteld door Verhuurder.

2. Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen, offertes, overeenkomsten en reserveringen met betrekking tot de verhuur van de Locatie door Verhuurder. Door een boeking te maken via de website verklaart de Huurder akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

3. Boekingen en Betalingen

• Boeken kan uitsluitend via de website van Verhuurder.
• Na ontvangst van de boeking ontvangt Huurder een bevestiging per e-mail.
• Betalingen dienen volledig en binnen de gestelde betalingstermijn te worden voldaan om de boeking definitief te maken.
• Aanbetalingen zijn niet terugvorderbaar, tenzij de wet anders voorschrijft.
• Bij niet-tijdige betaling behoudt Verhuurder zich het recht voor om de boeking te annuleren.

4. Annuleringsvoorwaarden

• Annulering door particulieren:
  – Annuleringen tot 14 dagen voor de gereserveerde datum: volledige restitutie (exclusief aanbetaling).
  – Annuleringen tussen 7 en 14 dagen voor de gereserveerde datum: 50% restitutie (exclusief aanbetaling).
  – Annuleringen minder dan 7 dagen voor de gereserveerde datum: geen restitutie.
• Annulering door bedrijven:
  – Voor zakelijke boekingen geldt dat annuleringen geen recht geven op restitutie (exclusief aanbetaling), tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

5. Huisregels

• Roken: Het is strikt verboden te roken in de Locatie. Aangezien de Locatie zich in een natuurgebied bevindt, bestaat er een verhoogd risico op brandgevaar door vuur. Het is ten strengste verboden om sigaretten of andere brandbare voorwerpen in de natuur te gooien. Gebruik de daarvoor bestemde peukenpaal op het terras..
• Parkeren: Klanten kunnen parkeren op de aangegeven parkeerplaats bij de Locatie. Parkeren buiten deze zones is niet toegestaan om overlast en schade aan het natuurgebied te voorkomen.
• Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan, tenzij schriftelijk anders overeengekomen met Verhuurder.

6. Gebruik van de Locatie

De Huurder is verantwoordelijk voor het ordentelijk gebruik van de Locatie en dient de ruimte achter te laten in de oorspronkelijke staat.
Het gebruik van de Locatie dient te gebeuren conform de aanwijzingen van Verhuurder en in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.
Elke vorm van commercieel gebruik van de Locatie (anders dan waarvoor de ruimte is verhuurd) is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Verhuurder.

7. Aansprakelijkheid en Schade

• Huurder is volledig verantwoordelijk voor de door hen en hun gasten veroorzaakte schade aan de eigendommen, interieur, apparatuur of andere zaken die eigendom zijn van Verhuurder.
• Eventuele schade dient direct na het ontstaan gemeld te worden aan Verhuurder.
• De kosten van reparatie of vervanging van beschadigde zaken zullen aan Huurder in rekening worden gebracht.

8. Aansprakelijkheid Verhuurder

• Verhuurder is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van Huurder of diens gasten, tenzij deze schade is veroorzaakt door opzet of grove nalatigheid van Verhuurder.
• Verhuurder is niet aansprakelijk voor indirecte schade, gevolgschade of bedrijfsschade als gevolg van het gebruik van de Locatie.
• Catering: Indien Verhuurder catering verzorgt, is deze dienst afhankelijk van een derde partij. Verhuurder is niet aansprakelijk voor schade of annuleringen die voortkomen uit het handelen of nalaten van deze derde partij.

9. Overmacht

In geval van overmacht, waaronder maar niet beperkt tot brand, overstromingen, pandemieën, overheidsbeperkingen of andere onvoorziene omstandigheden die het gebruik van de Locatie onmogelijk maken, heeft Verhuurder het recht de boeking te annuleren zonder dat Huurder recht heeft op schadevergoeding. Wel zal Verhuurder proberen een alternatieve datum voor te stellen.

10. Klachten

Klachten over de dienstverlening of de Locatie dienen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 48 uur na de geconstateerde tekortkoming, schriftelijk bij Verhuurder gemeld te worden. Verhuurder zal zich inspannen om de klacht naar tevredenheid op te lossen.

11. Geschillen

Op alle overeenkomsten tussen Verhuurder en Huurder is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
Geschillen die voortvloeien uit of verband houden met een boeking of deze algemene voorwaarden zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te [Vestigingsplaats Verhuurder].

12. Privacy

Huurder geeft toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de overeenkomst. Verhuurder gaat zorgvuldig om met deze gegevens en zal deze niet zonder toestemming van Huurder aan derden verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is.