Vergaderen op de Veluwe een vergaderlocatie in het bos.

Vergaderen in het Bos op de Veluwe

Ben je op zoek naar een unieke locatie om te vergaderen in het bos? Bij Vergaderen op de Veluwe geniet je van rust, natuur en inspiratie, midden in de prachtige omgeving van de Veluwe. Onze vergaderlocatie bevindt zich op Buitenplaats Koningsweg, een voormalig militair terrein dat historie en natuur samenbrengt. Bovendien ligt de entree van Nationaal Park de Hoge Veluwe op loopafstand, inclusief het wereldberoemde Kröller-Müller Museum.

Unieke vergaderlocatie op de Veluwe in het bos.

Onze vergaderlocatie, Vergaderen op de Veluwe, combineert historie en moderne faciliteiten. Het voormalige militaire terrein, omringd door bossen, zorgt voor een inspirerende setting. Hier kun je ongestoord vergaderen, brainstormen of zakelijke bijeenkomsten organiseren in een unieke omgeving. De nabijheid van Nationaal Park de Hoge Veluwe biedt extra mogelijkheden voor een ontspannen wandelpauze of een culturele uitstap naar het Kröller-Müller Museum.

Vergaderen in het bos: Rust en Creativiteit

De serene natuur van de Veluwe biedt niet alleen rust, maar stimuleert ook je creativiteit. Vergaderen in het bos bij Vergaderen op de Veluwe betekent werken in een omgeving die je inspireert. De frisse lucht en de stilte van de natuur helpen je om nieuwe ideeën te ontwikkelen en tot rust te komen, ver weg van de drukte van het kantoorleven.

Buitenplaats Koningsweg: Geschiedenis en Natuur

Onze vergaderlocatie ligt op het historische Buitenplaats Koningsweg, een voormalig militair terrein dat tijdens de Tweede Wereldoorlog werd gebruikt. De combinatie van deze historische achtergrond met de omringende natuur maakt vergaderen hier een bijzondere ervaring. Loop binnen enkele minuten het bos in voor een heerlijke wandeling.

Vergaderfaciliteiten op maat

Vergaderen in het bos op de Veluwe Vergaderen op de Veluwe biedt op maat gemaakte vergaderfaciliteiten die volledig zijn afgestemd op elk type bijeenkomst. Of je nu een creatieve brainstormsessie wilt organiseren, een strategische teambuildingactiviteit plant, of juist een intiem zakelijk overleg in gedachten hebt, onze veelzijdige ruimtes kunnen aan al jouw zakelijke behoeften voldoen. Iedere vergaderruimte is uitgerust met moderne technologie en biedt een comfortabele, inspirerende omgeving die de samenwerking en productiviteit bevordert. Bovendien zorgen onze flexibele opstellingen en persoonlijke service ervoor dat elke bijeenkomst soepel verloopt. Bekijk hier onze vergaderlocatie en ontdek hoe wij jouw volgende vergadering tot een succes kunnen maken.