Onze fotoshoot locatie is te zien bij Eigen Huis & Tuin

Shootlocatie Arnhem: Onze deelname aan RTL 4’s Eigen Huis & Tuin.

Op zoek naar een unieke shootlocatie in Arnhem? Onze fotostudio’s bieden een perfecte mix van historie en modern design. Gelegen op een voormalig militair terrein, gebouwd door de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog, straalt deze locatie een bijzondere sfeer uit die je nergens anders vindt. Dit terrein, met zijn rijke geschiedenis, vormt een prachtig decor voor elke fotoshoot of productie.

Onze locatie was onlangs te zien in het populaire tv-programma Eigen Huis & Tuin op RTL 4, waar het bijzondere interieur werd getoond. Het huis, bekend als Studio 2 The Living, combineert een minimalistisch interieur met rustige beige tinten. Dankzij de speelse hoogteverschillen in de ruimte ontstaan knusse hoekjes die een gevoel van geborgenheid geven, terwijl het geheel ruimtelijk blijft. Dit maakt onze studio uitermate geschikt voor brandingshoots en creatieve producties.

Daarnaast hebben we een atelierruimte volledig omgebouwd tot een multifunctionele vergaderlocatie en fotostudio (deze ruimte is na de opnames van Eigen huis & Tuin verbouwd). Deze ruimte straalt nu een natuurlijke, minimalistische sfeer uit en biedt een lange vergadertafel en een ronde zit voor intieme settings.

Beide locaties zijn via onze website te boeken voor brandshoots. Heb je interesse in voor het afhuren voor een tv-commercial of een grotere productie? Neem dan contact op voor een offerte op maat (hiervoor gelden andere tarieven). 

De fotostudio’s van Vergaderen op de Veluwe is dé plek voor jouw volgende fotoshoot of productie. Met zijn unieke combinatie van historie, modern minimalisme en veelzijdige ruimtes biedt onze shootlocatie in Arnhem alles wat je nodig hebt om jouw visie tot leven te brengen.